Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh… van alles!

Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden. Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!

// SCOUTS HOVE BOUWT //
Door een ticket te kopen voor deze voorstelling steunt u meteen  de heropbouw van de scoutslokalen van de 81ste Sint-Laurentuis Scouts in Hove: Een project dat mede dankzij uw hulp eindelijk van start kan gaan. Meer info over de renovatie van de scoutslokalen en andere manieren om dit project te steunen vindt u hier: Scouts Hove Bouwt

LOCATIE

Strijdersstraat 35

Strijdersstraat 35

2650 Edegem

ORGANISATIE

81ste Sint Laurentius Hove

Boechoutsesteenweg 31A

2540 Hove

BE Belgium

comedybenefiet@scoutshove.be