search
top

HAPPENING

Het is weer zo ver! Het scoutsjaar gaat van start, maar dit kunnen we niet inzetten zonder de gebruikelijke festiviteiten.

10u. De overgang: Ga je over naar een hogere tak? Stretch dan ‘s ochtends misschien even en laat die mooie nieuwe scoutstrui van je maar in de kast. Ga je niet over naar een hogere tak? Dan mogen je mooie kleren ook gewoon thuis blijven.

14u. Leidingsindeling: Wie o wie wordt jullie leiding voor het komende jaar?! Jullie komen er dan achter! (ouders zijn ook meer dan welkom)

16u. Vlaamse spelen/ kubtoernooi: Daag je vijanden uit voor een kubb spel of laat je kinderen even los op het springkasteel! INSCHRIJVEN VOOR HET KUBBTOERNOOI KAN VANAF 1 SEPTEMBER! Stuur een mailtje naar warre.goossens@hotmail.be waarin alle teamleden en jullie teamnaam terug te vinden zijn.

16:30u. Cavabar: Allen daar heen voor een glaasje cava of twee!!

18u. BBQ: Vlees, Groenten, Brood en SAUS!!! meer moet dat niet zijn toch?

PS: INSCHRIJVEN KAN VANAF 1 SEPTEMBER OP DE SITE! (<-link)

20u. Dia’s: Eindelijk kunnen de sociale media profielen ge├╝pdatet worden met al die mooie herinneringen en foto’s van dit onvergetelijke kamp….. pff dat werd tijd zeg.

21u. kinderfuif: Kom zeker langs voor een dansje te placeren. Iedereen is welkom. (Behalve die saaie mama’s en papa’s.)

21u, Quizz: Stel je team samen, verzin een ludieke groepsnaam en laat die denkorganen nog eens op volle toeren draaien, met andere woorden het is tijd om te quizzen.

PS: Na deze zware inspanning kunnen jullie naar de BODEGA voor een dansje en een drankje (of twee) (of drie).

Reageer

top