Inschrijven

Inschrijvingen voor volgend jaar! Vanaf 25 augustus kan uw zoon- en/of dochterlief hier ingeschreven worden. Dit gebeurt via mail. U krijgt dan later hierover een bevestigingsmail als er effectief nog plek is, volzet is volzet. Voor meer informatie kan u steeds terecht op inschrijven@scoutshove.be.

Het inschrijvingsgeld € 41 voor het oudste kind en € 36 voor elk jonger kind. Voor dit bedrag zijn uw kinderen een heel jaar verzekerd binnen Scouts & Gidsen Vlaanderen.

U kan overschrijven op volgend rekeningnummer:

BE44 7331 6404 7945
81ste VVKSM Sint-Laurentius
Boechoutsesteenweg 31
2540 Hove

Bij de vermelding schrijft u de naam en tak van uw kind(eren).

De verzekering laat toe dat iemand 2 of 3 vergaderingen komt proberen alvorens definitief in te schrijven. Elke scoutsvergadering die uw zoon/dochter daarna meedoet zonder officieel lid te zijn van de scouts, is hij/zij ook niet verzekerd, met alle gevolgen van dien. Schrijf uw kind dus zo snel mogelijk in!

In het voorlaatste weekend van september vindt de scoutshappening en de overgang plaats. De 1e vergadering volgt dan meestal in het 1e weekend van oktober.

Nieuwe leden die zich willen inschrijven, kunnen dit door onze ledenadministrator te contacteren via mail:

• Lisa Berat (0497 91 80 65),  inschrijven@scoutshove.be

Bij vragen of opmerkingen kan u altijd iemand van de groepsleiding contacteren:

• Rob Van den Heuvel (0495 72 11 26), info@scoutshove.be