Scouts van Hove, 81e Sint-Laurentius

De Zotte Morgen Januari 2010 – de panoramische cover

Dames en heren,Het is me een genoegen u de eerste interactieve Zotte Morgen panoramische cover aan te bieden in de geschiedenis van de scouts. Een verstilde weergave van 19 april 2009 om 11:00.De prejo’s proberen aan de hand van Tussen twee vuren de mysterieuze ziekte van Shasa voor de nukkige Dr. Flip MD op te lossen; de jogi’s breken hun kamp af, waar ze de nacht ervoor overnacht hadden, de givers wagen zich aan een estafettespel, en op de achtergrond zien we nog net de kapoenen en/of woka’s holderdebolder hun leiding volgen en voorbijsteken. Het blauw lokaal is de stille getuige van dit alles.Praktisch:Je hebt de Quicktime plugin nodig om dit te bekijken. Navigeer door met de muis ingedrukt over de foto te slepen, en vergeet niet de luidsprekers op te zetten voor een volledige stereo-ervaring. Inzoomen met de shift-toets, uitzoomen mer de ctrl-toets.Om het filmpje op ware grootte (800×400) te bekijken en het eventueel te downloaden, volg deze link.Het boekje zelf komt eraan!

2 reacties

  1. Nick

    haha dagdromen over legendarische dobbel middagen en 365 standaard zondagvoormiddag,
    knap werk daar x

  2. Marnix

    Hoe doet ge da?
    Holla!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Scouts Hove

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑