Dit jaar eten we op kamp…

FISHSTICKS.

8 reacties

  1. ontevreden fishstickenaar

    Ik ben een fishstickfanaat maar vind toch dat de stemming moet nietig verklaard worden. 40 stemmen extra op een paar uur??? Ik zou niet willen dat wij zo aan onze overwinning komen… Er hebben er een paar vals gespeeld en ik weet wie…

  2. Sander

    fishstickenaar,
    als er twee dingen zijn waar we niet aan deelnemen op de scouts zijn het:
    1. Buske stamp met de chiro
    2. anonieme beschuldigingen
    x

  3. Margotje159

    Ja maar wat valt dan onder de noemer van valsspelen? Iemand die via de scouts hove facebook groep (met meer als 100 leden) een mailtje stuurt om zeker chili te stemmen en waarna plotsklaps deze chili’s de fishsticks spectaculair inhalen. Ik citeer ” chili gaat verder als de scouts alleen”. Of iemand van de fishstick groep die ook zulk een mailtje stuurt? Zelfs meermaals stemmen mag natuurlijk niet, maar aan andere mensen vragen om dat te doen, werd die tacktiek niet in beide kampen toegepast?

  4. ontevreden fishstickenaar

    U moet de log bestanden eens bekijken en de IP-adressen analyseren en dan ziet u hoeveel keer er van 1 pc gestemd is geweest… Maar tja, deze tactiek blijkt in beide kampen te zijn gebruikt…
    Maar eind goed al goed: FISHSTICKS RULEEEZ

  5. Margot

    Hehe, ik wil niet de computerkrak uithangen want ik ken daar eigenlijk helemaal niks van, maar het is toch niet mogelijk om met dezelfde pc 2x te stemmen. Ge moet maar eens kijken, alle stemmen hebben een verschillend IP-adres. Er zijn gewoon veel mensen met een telenet abonnement =)
    En inderdaad, eind goed al goed, al was het vooral een leuk spelletje. Voor mij maakt het niet zoo veel uit welk we op kamp allemaal voorgeschoteld krijgen, al vind ik het leuk dat daar dus ook fishsticks bijzitten.

  6. Sander

    ik stel voor dat we vanaf nu ook onze echte namen gebruiken, niet? al die anoniemen met nep e-mail adressen irriteren toch lichtjes vind ik.

  7. Noam

    Hoe een onschuldige poll toch een grimmig kantje begint te krijgen…

  8. Sander

    echt hé 🙂
    goeien bal on the lookalike in ieder geval, iets voor volgend jaar misschien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Scouts Hove

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑