Inschrijven

Inschrijvingen voor volgend jaar! Vanaf 25 augustus kan uw zoon- en/of dochterlief hier ingeschreven worden. Dit gebeurt via mail (zie onderstaand). U krijgt dan later hierover een bevestigingsmail als er effectief nog plek is, volzet is volzet. Voor meer informatie kan u steeds terecht op inschrijven@scoutshove.be.

Beste ouders

Om in te schrijven stuur je een mail naar inschrijven@scoutshove.be met onderstaande gegevens in. Het is niet nodig dit te doen voor leden die al in de Scouts zitten. Dan is het voldoende om het inschrijvingsgeld over te schrijven.

• Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Email adres
  • Naam broers/zussen in de scouts

Voor nieuwe Kapoenen geldt het volgende: broers en zussen worden meteen ingeschreven. Andere nieuwe leden worden tijdelijk op een wachtlijst gezet en vanaf 10 augustus krijgen zij te horen of er voor hun kind een plekje is. Zo krijgen broers en zussen voorrang.