wokaweekend 2018

brief!

Kampbrief Woka’s

Hier is de kampbrief van de woka’s.
De leiding kijkt er alvast naar uit!

Kampbrief_Woka’s 2018

Weekendbrief Woka’s

Beste wokaouders
Het is zo ver! Het eerste weekend!!!
In bijlage kunnen jullie de weekendbrief terugvinden.
Willen jullie ook laten weten of jullie zoon/dochter al dan niet meekomt
Groetjes
De wokaleiding

Ouderavond Woka’s

Beste woka-ouders

Bij deze nodigen wij jullie graag uit voor onze ouderavond, die zal plaatsvinden op 15/10. Daar staan wij jullie graag te woord om jullie wat meer over onszelf te vertellen en meteen ook het komende scoutsjaar toe te lichten.

Praktisch: de ouderavond vindt plaats op 15 oktober in de grote zaal op het JC om 19 uur.

Verder zal er ook de mogelijkheid zijn om eventueel een (nieuwe) scoutstrui (€26) en/of das (€10) te kopen op het moment van de ouderavond zelf.

Graag maken wij jullie er ook nog eens op attent dat het lidgeld van €40 voor het oudste kind en €35 voor elk jonger kind, betaald dient te worden voor 31 oktober 2017.

Dit kan u doen op volgende manieren:
– Via overschrijving op het rekeningnummer:

BE44 7331 6404 7945

81ste VVKSM Sint-Laurentius

Boechoutsesteenweg 31

2540 Hove

Bij de vermelding schrijft u de naam en de tak van uw kind(eren).

Cash op de ouderavond zelf

– Via de Bancontact app op de ouderavond zelf

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten! Graag ook even een seintje om te laten weten of u al dan niet komt.

Groetjes van een enthousiaste leidingsploeg!

Silke, Alec, Mathieu, Mathijs en Fien

vergadering woka’s 26/03

Alle WokaMEISJES zijn deze zondag uitgenodigd voor een lekkere brunch. Van 10u tot 12u op het JC! Voor al het lekkere eten nemen jullie 3 euro mee en wij zorgen voor de rest! tot dan girls! groetjes Pauline en Yente xxxxx

Pagina 1 van 712345...oudste »