Mexicaanse Avond!

17972042_1243317149116020_7302648021729168776_o

De Givers organiseren een Mexicaanse Avond op 13 mei!

Zou super zijn als jullie er allemaal bij waren.

Ze organiseren dit ter sponsoring van hun buitenlandse voortocht.

Reserveren kan via deze link: https://goo.gl/forms/Kp1c6vszUcWQtX3M2.

Hopelijk tot dan!

Inschrijven twee tot de hoofse macht, zaterdag 16 mei

Iedereen kan zich nog steeds inschrijven voor onze allereerste door givers georganiseerde scoutsquiz, deze zaterdag 16 mei. Kom prachtige prijzen winnen of doe mee om deze sfeervolle avond zeker niet te missen! Dit alles zal doorgaan in de cafetaria van regina pacis ingang aan de oudstrijdersstraat of het poortje grenzend met het scoutsterrein. Liefst even vooraf een mailtje te sturen naar givers@scoutshove.be met je ploegnaam en deelnemers.

Zet je zeker ook aanwezig op ons facebook-evenement!

tweetotdehoofsemacht

Mexicaanse avond

Op zaterdag 17 mei nodigen wij, de Givers van de scouts van Hove jullie graag uit op een Mexicaanse avond om onze voortocht te financieren. Jullie kunnen komen genieten van heerlijke wraps, nacho’s met guacamole, desperado’s en een gezellige Mexiaanse sfeer!

Voor slechts 8 euro krijg je 1 lekkere wrap en een dessert uit ons dessertenbuffet. Ook voor de kinderen is er een kinderwrap aan 6 euro voorzien. Om te reserveren, ga dan snel naar onderstaande link:

Vanaf 17u is iedereen welkom want dan vliegen we erin met een Mexican Style Aperitief!

De Givers zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Voortocht givers

VERTREK

vertrek op 14/07 om 15:00u aan de VOETGANGERSTUNNEL op rechteroever te Antwerpen

BENODIGDHEDEN

basisspullen voor op voortocht:
– 1 tent per 3, 4 of meer
– 1 gasvuurtje per tent
– gamel en bestek, drinkbus
– regenkledij! (ook voor over uw zak best, in België weet ge nooit)
– we gaan NIET met de fiets (ole) dus die moet voor de voortocht niet in orde zijn
– slaapzak, matje
– weinig kledij, énkel de basis (kijk eens naar het weerbericht), want ge moet met uw zak zeulen, iedereen zal toch stinken dus geen zorgen
– zwemgerief
– ‘Turnzakje’ (handig om mee te nemen, ge gaat het u niet beklagen)
– EHBO neemt de leiding mee, zelf plakkers is uiteraard altijd handig

KAMPZAK
KAMPZAK ZATERDAG 13/7 TUSSEN 18 en 19u. Als je dan absoluut niet kan laat dit dan op tijd weten! In deze kampzak moet zeker een WITTE T-SHIRT, voor de rest weten jullie het ondertussen als wel wat je moet meenemen op kamp!

Xjes de leiding

Kampbrief givers

Pagina 1 van 812345...oudste »