search
top

81ste St Laurentius bekend tot in Hollywood?

scouts-hove-in-de-gazetjpg.JPGEen nieuwe promotiecampagne van het PR team (Public Relations of gewoon reclameteam) van de Scouts Hove behaalde een resultaat waar menig Belgisch Olympiër zo depressief van zou worden dat hij zich op het nobele beroep der schoenenmakers zou storten. Ditmaal verwijzen we naar een groepsfoto waarop alle kindjes, jongeren, jongvolwassenen en zelfverklaarde volwassenen in formatie opgesteld staan, al springend en vrolijk gebarend naar het flitsmachien. Deze foto verscheen dinsdag jongstleden (9 september 2008) in een befaamd Antwerps dagblad boven een dansles, een kruisboogmens en een andersoortige jeugdbeweging uit Hemiksem…

Niet alleen de scouts in zijn geheel heeft zijn eerste ster al in de wandelgangen van de Metropolis mogen leggen, deze jolige bende zend ook zijn zonen uit! David van Kerckhoven, bekend van radio en cafe, stond een blad verder in diezelfde krant, met foto en al, te pronken boven een artikel omtrent zijn “band” Sopha. Blijkbaar spelen die jongetjes weleens een optredentje in Antwerpen en ver daarbuiten en is onzen David de trompetist/pianist/main dancer van dat ensemble…

Proficiat David met je verwezenlijkingen en ook proficiat Scouts Hove met je 90-jarig bestaan!

Dave Overgeef in Gazet van Antwerpen (PDF)

Reageer

top